Optička mreža Srpske

Optička mreža Srpske u vašem domu: Zakorači u digitalnu budućnost!

15.11.2018.

Kroz najveću optičku mrežu u BiH kompanija Elta-Kabel obezbijedila je korisnicima brže, lakše i modernije korištenje interneta, televizije i telefonije na jednom mjestu.

Povezivanjem na Optičku mrežu Srpske korisnicima je omogućeno da u vlastitom domu koriste najsavremeniji načine povezivanja na internet – optički internet, kao trenutno najbrži i najpouzdaniji način prenosa podataka. Uz Optičku mrežu Srpske, pored super brzog interneta, korisnici mogu da prate preko 150 digitalnih TV kanala, od čega preko 20 kanala u HD kvalitetu, kao i da iskoriste jedinstvene pogodnosti fiksne telefonije na tržištu BiH. Aktuelnu ponudu paketa i kombinacije usluga u zavisnosti od vaših potreba, pogledajte ovdje.

Istovremeno povezivanje i korištenje više uređaja, poput televizora, laptopa, tableta i mobilnog telefona, omogućiće uživanje u revolucionarnim brzinama interneta svim članovima porodice.

Uz Optičku mrežu Srpske korisnicima se nudi mogućnost da ostvare velike uštede i iskoriste posebne pogodnosti u vidu besplatnih razgovora prema svim fiksnim mrežama u BIH, povezivanja više tv uređaja, kao i besplatan priključak na mrežu.

Sve informacije o mogućnostima priključenja na Optičku mrežu Srpske svi zainteresovani korisnici mogu da dobiju na broj 070 310 310 ili u najbližoj poslovnici Elta-Kabela.

Pin It