U Trebinju otvorena nova poslovnica Elta-Kabela

30.05.2018.

Kompanija Elta-Kabel svečano je danas otvorila novu poslovnicu na adresi Vidovdanska 9 u Trebinju. 

U moderno opremljenom prostoru, korisnici će biti u mogućnosti da brže i jednostavnije dođu do informacija, te realizuju konkretne zahtjeve u vezi usluga Elta-Kabela. Tom prilikom, za nove korisnike pripremljene su i brojne akcijske pogodnosti i iznenađenja.

– U poslovnici u Trebinju sa novim, osvježenim izgledom i prepoznatljivim imidžom prodajnih mjesta Elta-Kabela, svi sadašnji, ali i budući korisnici će na licu mjesta moći da naruče nove usluge, zatraže korisničku podršku i informišu se o ponudi Elta-Kabela. Na ovaj način nastavljamo sa realizacijom plana o širenju i dostupnosti naših usluga i približavanja klijentima i poslovnim partnerima sa ciljem pružanja kvalitetne, brze i unaprijeđene usluge, istakla je Mileva Maličević, menadžer za odnose s javnošću Elta-Kabela.

Novootvorenu poslovnicu posjetili su mnogobrojni građani, koji su imali priliku upoznati se sa aktuelnim ponudama i popustima, te na licu mjesta isprobati neku od Elta-Kabelovih usluga: kablovske televizije, interneta, fiksne ili mobilne telefonije.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 08:00 do 16:00 sati.

Pin It