Tri telefona

Elta-Kabel iznenađuje – novi telefoni u ponudi!

22.02.2018.

Odlična vijest za sve koji su u potrazi za novim telefonom – Kompanija Elta-Kabel je uvrstila tri nova mobilna uređaja u svoju ponudu. Radi se o tri različita modela mobilnih telefona, kojima je zajedničko visok kvalitet, pouzdanost u radu i mogućnost plaćanja na rate.

U pitanju su sledeći telefoni: Tesla Smartphone 3.3, Huawei P9 lite mini, kao i Huawei Y6 2017.

Koji od njih je telefon za Vas?

Tesla Smartphone 3.3 pokreće Android 7.0 Nougat. Ovaj telefon odlikuje procesor sa četiri jezgra, prednjom kamerom od 8 MP i ekranom od standardnih 5 inča. Uređaj takođe posjeduje i opciju dual SIM – mogućnost dvije kartice u jednom telefonu. RAM memorija je 1 GB, a interna memorija telefona (8 GB) se može proširiti microSD karticom do 32 GB. Telefon koji je performansama dao maksimum, nije štedio na izgledu, te se ovaj model Tesla telefona uvrštava u vrhunski dizajnirane Android telefone. Detaljno predstavljanje telefona pogledajte ovdje.

Za one kojima je presudno da telefon ima snažu bateriju i dobru kameru, Huawei Y6 2017 je pun pogodak. Uz 3000 mAh bateriju, te prednju kameru od 13MP i zadnju od 5MP, ovaj uređaj će pružiti odlično korisničko iskustvo. Operativni sistem je Android 6.0, a RAM memorija na koju možete računati je 2 GB.

Huawei P9 lite mini je tržište pridobio opcijom otključavanja na otisak prsta. Inovacija koja se pokazala važnom za povećanu sigurnost podataka na telefonu, ujedno je dodatak koji uz masku od metala svrstava ovaj telefon među visoko kvalitetne uređaje kojima nije samo svrha telefonska komunikacija. Čak i sa zaštitom od metala, težina mu je svega 145 grama. Telefon pokreće operativni sistem Android 7.0, a za neometan rad pobrinuće se 2 GB RAM memorije. Što se kamere tiče, kvalitetne fotografije možete napraviti sa zadnjom kamerom od 13 MP, ili prednjom od 5 MP.

Kako do ovih modela?

Telefone možete uzeti u najbližoj poslovnici Elta-Kabela, a više o paketima i haloo Elta mobilnoj telefoniji pročitajte ovdje.

Za sve dodatne informacije pozovite naš Kontakt centar na 070 310 310.

Pin It