Optička mreža Srpske

Optička mreža Srpske: Pređi na brži i pouzdaniji Internet!

12.07.2018.

Projekat Optička mreža Srpske predstavlja najveću privatnu investiciju u telekomunikacijama u Bosni i Hercegovini. Elta-Kabel sa ciljem poboljšanja i unapređenja kvaliteta svojih usluga nastoji da omogući revolucionarne brzine Interneta i do 400/200 Mbps u domaćinstvima širom Republike Srpske.

Ukoliko imate želju za brzim i stabilnim Internetom kod kuće, onda je optički Internet idealno rješenje! Ova tehnologija budućnosti koja se primjenjuje u svim razvijenim zemljama u svijetu, kod nas je dostupna po super povoljnim cijenama, a prednosti koje izdvajamo su:

  • velike brzine prenosa podataka (upload/download)
  • stabilna veza
  • visok stepen pouzdanosti u radu

Nekada korišćen uglavnom za povezivanje geografski udaljenih lokacija, optički Internet danas se nalazi pred vašim vratima. U skladu sa tehničkim mogućnostima, nudimo vam jednostavnu instalaciju i besplatni priključak.

Brži od najbržih

Elta-Kabel u svojoj ponudi obezbjeđuje pakete Interneta koji omogućavaju brzine i do nevjerovatnih 400/200 Mbps, što je znatno iznad svjetskog prosjeka, te nadmašuje i tehnološki najrazvijenije zemlje svijeta!

Naime, prema Speedtest Globalnom Indexu portala Ookla za oktobar 2017. godinu, Singapur je rangiran prvi u svijetu sa prosječnom brzinom od 148,62 Mbps (download), dok se npr. na 8. mjestu nalazi Švedska sa brzinom od 79,06 Mbps. Kada je riječ o zemljama u regionu, najbolje rangirana je Slovenija sa 34,19 Mpbs koja je zauzela 44. mjesto. Speedtest poredi brzinu prenosa podataka putem Interneta iz cijelog svijeta na mjesečnom nivou, a podaci se prikupljaju od nekoliko miliona testova brzine koje korisnici mjesečno urade.

Aktuelnu ponudu Elta-Kabel paketa optičkog interneta možete pogledati OVDJE. Za sve dodatne informacije pozovite Kontakt centar na 070 310 310.

Postanite već danas dio projekta Optička mreža Srpske i naručite revolucionarni optički internet!

Pin It