Elta-Kabel

Evropsko prvenstvo u košarci: Obavještenje za korisnike televizije

07.09.2017.

Poštovani korisnici,

S obzirom na obavezu poštivanja zakona o autorskim pravima zbog koje korisnici Elta-Kabela i drugih operatera ne mogu da gledaju utakmice Evropskog prvenstva u košarci jer Radio-televizija Srbije (RTS) i Hrvatska radio-televizija (HRT) nisu otkupile prava za emitovanje utakmica na teritoriji BiH, predlažemo da utakmice ovog prvenstva gledate na stranici www.livebasketball.tv putem internet strima na nekom od svojih uređaja: računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

Da biste dobili pristup i gledali utakmice na navedenoj stranici potrebno je da karticom sa kojom vršite plaćanje putem interneta (kreditna kartica, internet kartica) na stranici www.livebasketball.tv odaberete Sign in i opciju mjesečna pretplata – Monthly Subscription 5,99 $ – i uplatite naznačeni iznos.

Time ćete se pretplatiti na navedeni servis na mjesec dana i gledati cjelokupno prvenstvo u košarci. Odmah nakon što aktivirate ovaj online servis potrebno je da Elta-Kabelu dostavite dokaz o uplati i navedete ime i prezime korisnika, broj pretplatničkog ugovora i kontakt telefon. Dokaz o uplati sa navedenim podacima treba da pošaljete na mejl basket@elta-kabel.com ili lično donesete u prodajno mjesto najkasnije do 22.9.2017.

Na osnovu dokaza o uplati i potrebnih podataka umanjićemo vašu septembarsku mjesečnu pretplatu za uslugu televizije za navedeni iznos 5,99 $ odnosno 9,84 KM (bilo da uslugu televizije koristite kao samostalan paket ili sa nekom drugom našom uslugom).

U slučaju da nemate karticu za plaćanje putem interneta, potražite u banci prepaid internet karticu koju možete dopuniti sa određenim iznosom. Takođe uplatu za vas može da izvrši i član vaše porodice ili prijatelj, odnosno osoba koja posjeduje internet karticu. U slučaju da to plaćanje za vas vrši neko van BiH moguće je da mjesečna pretplata za ovaj online servis bude tarifirana u višem iznosu od 5,99 $. Naglašavamo da u tom slučaju mi refundiramo samo mjesečnu pretplatu sa iznosom od 9,84 KM (5,99 $).  Bez obzira na to ko za vas aktivira online servis za gledanje Eurobasketa, Elta-Kabelu morate dostaviti ime i prezime korisnika, broj pretplatničkog ugovora i kontakt telefon da možemo identifikovati korisnika kojem treba da umanjimo račun odnosno izvršimo refundaciju troška.

Takođe napominjemo da pretplata na www.livebasketball.tv važi mjesec dana i da prije isteka mjeseca treba da je otkažete jer će ta stranica nastaviti obračunavati pretplatu od 5,99 $ svakog narednog mjeseca u slučaju da servis pravovremeno ne otkažete što neće biti predmet naše refundacije troškova.

Web stranica www.livebasketball.tv je na engleskom jeziku, pa time i komentari. Nadamo da vam to neće predstavljati problem, jer trenutno u našoj programskoj šemi nemamo TV kanal na kojem biste mogli gledati Eurobasket.

Takođe je potrebno da znate da se prenos utakmica na www.livebasketball.tv vrši putem internet strima i kvalitet internet signala može uticati na kvalitet tj. rezoluciju slike na šta Elta-Kabel ne može uticati, jer stranicama u inostranstvu korisnici pristupaju različitim mrežama i na kvalitet tih mreža Elta-Kabel ne može da utiče.

Pin It