NOA telefoni

Izaberi i uživaj: NOA telefoni u ponudi Elta-Kabela

04.08.2017.

Atraktivni NOA telefoni dostupni su u Elta-Kabelu! Četiri modela – H3se, MOVEse, Next i Loop čekaju vas u svim našim poslovnicama.

NOA je relativno novo ime na domaćem tržištu, a telefone ovog proivođača krasi efektan dizajn i pouzdanost. H3se model, kog pokreće Android 5.1, posjeduje ekran od 5 inča, Quad-core procesor 1.0 GHz, te internu memoriju od 16 GB i RAM memoriju od 2 GB. Telefon dolazi sa dvije kamere, od kojih je zadnja 13 MP, a prednja 5 MP. Baterija od 2500 mAh obezbijediće neometan rad tokom cijelog dana.

Model MOVEse pokreće ista verzija Googleovog operativnog sistema, kao i Quad-core procesor 1.3 GHz. Interna memorija ovog telefona je 8 GB, a radna 1 GB. Telefon takođe posjeduje dvije kamere, zadnju od 8 MP i prednju od 2 MP. Baterija je kapaciteta 220 mAh.

NOA Next i Loop modeli su iz nešto nižeg cjenovnog ranga, ali će bez problema zadovoljiti sve osnovne potrebe korisnika. Next pokreće Android 6.0 operativni sistem, ekran je veličine 5 inča, a procesor Quad-core 1.0 HGz. Interna memorija telefona je 8 GB a radna 1 GB. Kamere na ovom modelu su relozucije 8 MP (zadnja) i 2 MP (prednja), a baterija je kapaciteta 2300 mAh. Loop radi na Androidu 5.1 sa Quad-core procesorom 1.3 GHz. Interna memorija telefona je kao i kod Next i MOVEse modela, 8 GB, a radna 1 GB, dok su kamere rezolucije 5 MP (zadnja), odnosno 2 MP (prednja). Kapacitet baterije je 1500 mAh.

Sva četiri NOA modela posjeduju uvijek privlačnu dual SIM opciju za korišćenje dvije kartice istovremeno, a što je idealno za sve one koji imaju potrebu za dva broja, ali ne i želju da nose dva telefona sa sobom.

Za više informacija oko nabavke ovih telefona pozovite Kontakt centar na 070 310 310 ili svratite do najbliže poslovnice Elta-Kabela.

Dodatne informacije o haloo ELTA mobilnoj telefoniji i kompletnu ponudu telefona pogledajte ovde.

Podsjetimo i da je Elta-Kabel nedavno uvela besplatne razgovore između fiksne i mobilne telefonije u sklopu svoje mreže, o čemu više možete da pročitate ovde.

Pin It