Tri mobilna

Vruća ljetna ponuda: Izaberi vrhunski smartfon i pričaj besplatno!

17.07.2017.

Temperature rastu, a svi se rashlađuju uz more, rijeku ili bazen. Ljeto je stiglo i ne moraš da brineš, jer preko svog smartphona uvijek možeš biti povezan sa najbližima.

Haloo ELTA mobilna telefonija, pored brojnih pogodnosti, donosi i besplatne razgovore unutar mreže uz uspostavu poziva od samo 0,09 KM, bilo da si postpaid ili prepaid korisnik. Samo kod nas svi korisnici postpaid tarifa su u prilici da dobiju dva broja u prepaid tarifi, uz koju će obezbijediti kontrolu troškova i besplatne razgovore u našoj mreži. I ne samo to! Naši korisnici fiksne telefonije, pored mogućnosti da besplatno razgovaraju prema SVIM mrežama fiksne telefonije u BiH, sada imaju novu pogodnost – besplatne razgovore između mobilne i fiksne telefonije Elta-Kabela, bez dodatne doplate!

Pored znatne finansijske uštede koje će pomenute pogodnosti da donesu, osvježili smo i ponudu mobilnih telefona, kako bismo zadovoljili dnevne potrebe naših korisnika. Pored aktuelnog “Androida godine”, fantastičnog Samsungovog Galaxy S8 modela, tu je i Samsung Galaxy J5 koji je duže vrijeme najtraženiji među našim korisnicima, kao i odlični LG telefoni K4 i K8. Takođe, smanjena je cijena za kupovinu Samsung Galaxy J3 i HTC 630 Desire modela.

Izaberi smartfon i paket prema vlastitim potrebama, pričaj besplatno i uživaj u ljetu!

Za sve dodatne informacije, pozovi Kontakt centar na 070 310 310 ili svrati do najbliže poslovnice Elta-Kabela.

Pin It