Besplatno pričaj

JEDINI U RS: Besplatni razgovori između mobilne i fiksne telefonije!

16.06.2017.

Kompanija Elta-Kabel, kao lider tehnologije na domaćem tržištu, prva u Republici Srpskoj uvodi besplatne razgovore između fiksne i mobilne telefonije u sklopu svoje mreže!

Podsjetimo, našim korisnicima ranije smo omogućili besplatne razgovore u sklopu svojih paketa bez doplate prema svim mrežama fiksne telefonije u Bosni i Hercegovini, a sada je tu i nova pogodnost – potpuno besplatni telefonski razgovori između korisnika mobilne i fiksne telefonije Elta-Kabela, bez bilo kakve doplate!

Novi telefoni u ponudi

Pored znatne finansijske uštede koje će ove pogodnosti da donesu, osvježili smo i ponudu mobilnih telefona, kako bismo zadovoljili dnevne potrebe naših korisnika. Pored aktuelnog “Androida godine”, fantastičnog Samsungovog Galaxy S8 modela, tu je i Samsung Galaxy J5 koji je duže vrijeme najtraženiji među našim korisnicima, kao i odlični LG telefoni K4 i K8. Takođe, smanjena je cijena za kupovinu Samsung Galaxy J3 i HTC 630 Desire modela.

Više o Elta-Kabel mobilnoj telefoniji i pomenutim telefonima pročitajte ovde, a za sve dodatne informacije, pozovite Kontakt centar na 070 310 310 ili svratite do najbliže poslovnice.

Vaš Elta-Kabel

Pin It