Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 u ponudi Elta-Kabela!

02.06.2017.

Najnoviji Samsungov “flagship” telefon Galaxy S8 uvršen je u ponudu Elta-Kabela. “Android godine” možete da nabavite u svim poslovnicama naše kompanije!

Samsung Galaxy S8 pokreće Android 7.0 (Nougat) operativni sistem, a stiže sa 2.3Ghz osmojezgrenim procesorom, koji bez problema pokreće najzahtjevnije igre i “teže” aplikacije, čemu takođe pomaže i 4 GB RAM memorije. Težak svega 155 grama, S8 je revolucionarno dizajniran telefon sa impresivnim ekranom od ivica do ivica, bez okvira, zahvaljujući čemu je fokus u potpunosti prebačen na sadržaj. Kompaktni, inovativni dizajn ovog pametnog telefona omogućava jednostavno korišćenje jednom rukom, dok Gorilla Glass 5 sa obe strane uređaja garantuje izdržljivost i završnu obradu top kvaliteta.

Samsung je generalno poznat po vrhunskim kamerama, a upravo takve smještene su i u S8 – prednja kamera od 8MP sa Smart autofokusom garantuje uživanje u selfi fotkanju, dok će zadnja kamera od 12 MP osigurati najbolje fotografije i u najtežim uslovima, poput slabog svjetla ili zumiranja. Interna memorija telefona od 64 GB (proširiva do 256 GB microSD karticom) biće više nego dovoljna za sav multimedijalni sadržaj koji poželite da imate u džepu. A kada je riječ o multimediji, rezolucija ekrana od 1440×2960 piksela uz 16 miliona boja garantuje uživanje u igricama, filmovima i serijama te drugom video sadržaju, ali i klasičnom surfanju ili čitanju knjiga. Na kraju, pomenimo i bateriju kapaciteta 3000 mAh koja će osigurati neometano dnevno korišćenje uređaja.

Telefon je dostupan u tri boje, crnoj, srebrnoj i ljubičasto sivoj.

Za više informacija oko nabavke ovog telefona pozovite Kontakt centar na 070 310 310 ili svratite do najbliže poslovnice Elta-Kabela.

Dodatne informacije o haloo ELTA mobilnoj telefoniji pogledajte ovde.

Pin It