Elta Kabel Showroom

Elta-Kabel otvorio showroom u Banjaluci

03.09.2014.

Idući u korak sa savremenim trendovima u poslovanju i želeći da tehnologiju približi korisnicima i svima koji prate novosti u telekomunikacijama, Elta-Kabel je opremio novi izložbeni kutak za korisnike, prvi takav u Banjaluci. Na ovom mjestu, građani će moći na licu mjesta da se upoznaju sa različitim aparatima i uređajima, te da ih sami testiraju i uvjere se u njihove mogućnosti.

Izložbeni Elta-Kabel kutak sa info pultom nalazi se u naselju Nova Varoš, u sklopu prodajnog objekta “Antena shop”, a otvoren je danas u 14 časova. Pored informacija o uslugama i ponudi Elta-Kabela, posjetiocima će biti omogućeno testiranje pojedinih usluga, poput optičkog interneta ili video telefonije, kao i detaljno upoznavanje sa karakteristikama pojedinih aparata. LED televizori posljednje generacije, laptopi, tableti, digitalni risiveri, ruteri, video telefoni i drugi aparati, dio su novog izložbenog prostora, koji će pored informativnog imati i karakter prostora za zabavu i uživanje u modernim tehnologijama.

Elta-Kabel showroom

“Otvaranjem novog izložbenog kutka, prije svega, htjeli smo tehnologiju približiti ljubiteljima novih trendova u oblasti telekomunikacija, ali i omogućiti korisnicima da se na ovom mjestu informišu o željenim uslugama, cijenama ili narudžbi neke od usluga Elta-Kabela. Takođe, svi naši korisnici na ovom mjestu moći će da se upoznaju sa stanjem na svojim računima, da uzmu račun za usluge i saznaju najnovije informacije.“ – rekao je Mladen Srdić, šef prodaje i marketinga Elta-Kabela.

On je dodao da je kompanija Elta-Kabel ovim zadržala epitet tehnološkog predvodnika u BiH, kao i da će u narednom periodu poslovnu politiku zasnivati na podršci i poslovanju u službi korisnika. Izložbeni prostor Elta-Kabela biće otvoren za korisnike svaki dan, osim nedjelje, u periodu od 9 do 16 časova, a u skorijem periodu, kako je rečeno, planirano je otvaranje još nekoliko sličnih kutaka i u drugim banjalučkim naseljima.

Elta-Kabel showroom

Kako je poručeno iz Uprave ove kompanije, Elta-Kabel će se, kao lider tehnologije u BiH, i u svom daljem radu usmjeriti na inovacije i razvoj modernih informatičkih tehnologija, praćenje trendova u telekomunikacijama i dostizanje svjetskih standarda u ovim oblastima.

Pin It