Supernova novi website

Obavještenje o novom web sajtu www.supernovabih.ba

13.09.2022.

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da smo kreirali novi web sajt www.supernovabih.ba na kojem smo predstavili pakete usluga u okviru naše nove ponude koja je dostupna od početka septembra ove godine.

Važno nam je da znate da ćemo informisanje korisnika ubuduće raditi preko novog sajta www.supernovabih.ba, dok će ovaj stari sajt još jedno određeno vrijeme ostati aktivan samo zbog podrške u korištenju nekih servisa (webmail, korisnički portal, i sl.) nakon čega će stari sajt biti ugašen.

S tim u vezi, pozivamo vas da već sada posjetite novi sajt koji je prilagođen vizuelnom identitetu novog *supernova brenda. Struktura sajta je jasno organizovana, te će vam pretraživanje sadržaja biti jednostavno i lako. Na novom sajtu ćete, kao što je uobičajeno, pronaći informacije o uslugama, uređajima, korisničkom servisu (cjenovnik, opšti uslovi, brojevi kontaktnog centra, spisak poslovnica,…), te uputstva za korištenje usluga i servisa.

Informacije su grupisane u sekcije za fizička i pravna lica (Privatni i Poslovni) a one u nekoliko podsekcija do kojih se stiže u nekoliko klikova (Paketi, Internet, Televizija, Sistemske integracije, itd.).

Za korisnike koji žele da upoznaju Supernova ponudu kreirali smo posebnu ponudu dobrodošlice za korištenje novih tarifa, kao i odličnu ponudu uređaja.
Više o svemu na www.supernovabih.ba.

Web sajt je responsivnog dizajna te će se prikaz sadržaja prilagođavati desktop, mobilnim i tablet uređajima.

Pin It