Stigla je Supernova

Obavještenje o statusnoj promjeni spajanja uz pripajanje

13.09.2022.

Poštovani korisnici,

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je 12. septembra ove godine izvršena statusna promjena spajanja uz pripajanje, na način da su se naša kompanija Elta-Kabel d.o.o. Doboj i Telrad Net d.o.o. Bijeljina pripojili operateru “Blicnet” d.o.o. Banja Luka.

Zahvaljujući ovom spajanju nastao je zajednički brend supernova, pod kojim nastavljamo da poslujemo i predstavljamo našu novu ponudu Supernova tarifa sa naprednim tehničkim mogućnostima i pogodnostima za korisnike.

Za sve informacije o novim tarifama i ponudi dobrodošlice za korisnike Supernova paketa, posjetite naš novi web sajt www.supernovabih.ba, pišite na korisnicka.podrska@supernovabih.ba ili pozovite novi besplatni broj 0800 30 630.

Naš novi brend donosi i novi moderni vizuelni identitet, te će i poslovnice, poslovna vozila i reklamni materijali svih operatera konsolidovanih u ovaj brend, vremenom dobiti novi i moderniji izgled.

Svi postojeći korisnici koji i dalje žele da koriste svoje ranije odabrane pakete usluga, u bilo kojem od tri operatera spojena u supernovu, to mogu da nastave i u budućnosti, po istim uslovima i istim cijenama koje su prethodno ugovorili.

Pin It