Akcijska ponuda za avgust: Popust na eBOX i SOLO DKT pakete

01.08.2022.

Izaberi jedan od sjajnih eBOX paketa i iskoristi popust od 25% za prva četiri mjeseca. I to nije sve – vrhunski digitalni TV kanali očekuju te u okviru SOLO DKT paketa uz super popust na pretplatu, kao i gratis oprema za dekodiranje za drugi TV na period od 24 mjeseca!

Rezidencijalnim pretplatnicima usluga Elta-Kabela koji u periodu od 01.08.2022. do 31.08.2022. godine zaključe ugovor za jedan od eBOX paketa usluga sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca, odobrava se popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate za prva četiri mjeseca ugovornog odnosa.

Takođe, rezidencijalnim pretplatnica usluga Elta-Kabela koji u navedenom periodu zaključe ugovor za jedan od SOLO DKT paketa sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca, odobrava se popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate za prva četiri mjeseca ugovornog odnosa, kao i gratis oprema za dekodiranje za drugi TV na period od 24 mjeseca.

Pravo na navedene akcije ostvaruju pretplatnici koji prvi put zasnivaju pretplatnički odnos sa Elta-Kabelom, kao i pretplatnici koji nisu u obavezi minimalnog trajanja ugovora, a koji u navedenom periodu zaključe ugovor za korišćenje jednog od eBOX ili SOLO DKT paketa sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca.

Za više informacija pozovi 080 030 800 ili posjeti najbližu poslovnicu Elta-Kabela.

Pin It