Zimska akcija

Zimska SUPER akcija!

21.01.2022.

Zimska SUPER akcija u Elta-Kabelu! Odaberi jedan od eBOX paketa i iskoristi 50% popusta na pretplatu prva dva mjeseca. I to nije sve – vrhunski digitalni TV kanali očekuju te u okviru SOLO DKT paketa uz 20% popusta na pretplatu prvih pet mjeseci.

Rezidencijalni pretplatnici usluga Elta-Kabela koji u periodu od 21.01.2022. do 28.02.2022. godine zaključe ugovor za jedan od eBOX paketa usluga sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca, ostvaruju popust od 50% na cijenu mjesečne pretplate za prva dva mjeseca ugovornog odnosa.

Takođe, rezidencijalni pretplatnici usluga Elta-Kabela koji u navedenom periodu zaključe ugovor za jedan od SOLO DKT paketa sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca, ostvaruju popust od 20% na cijenu mjesečne pretplate za prvih pet mjeseci ugovornog odnosa.

Pravo na navedene akcije ostvaruju pretplatnici koji prvi put zasnivaju pretplatnički odnos sa Elta-Kabelom, kao i pretplatnici koji nisu u obavezi minimalnog trajanja ugovora, a koji u navedenom periodu zaključe ugovor za korišćenje jednog od eBOX ili SOLO DKT paketa sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca.

Za više informacija pozovi 080 030 800 ili posjeti najbližu poslovnicu Elta-Kabela.

Pin It