Novi kanali

Sedam veličanstvenih: Novi kanali u programskoj šemi!

12.03.2021.

U osnovnu programsku šemu Elta-Kabela ubačeno je sedam novih kanala. Svi korisnici već od danas mogu da uživaju u zanimljivim sadržajima na kanalima FilmBox Extra, Fast&FunBox HD, FashionBox, 360TuneBox, Timeless Dizi Channel HD, Gametoon HD i Pink M!

Kanali FilmBox Extra, Fast&FunBox HD, FashionBox i 360TuneBox pridružiće se FilmBox porodici kanala koji su već u našoj ponudi. FilmBox Extra donosi najbolje holivudske filmske klasike i blokbastere na male ekrane, dok će ljubitelji sporta pronaći maksimalnu adrenalinsku zabavu na Fast&FunBox HD kanalu. Očekuju nas auto i moto trke, surfovanje, snoubord, skejtbord, vejkbord, BMX, FMX, skajdajving, skijanje, trčanje, skakanje i još mnogo toga. FashionBox HD je modni kanal najvišeg kvaliteta. Top modeli, najpoznatiji dizajneri, premium modni brendovi i najnovije vijesti sa modnih pista samo su dio sadržaja ovog kanala. Muzički kanal 360TuneBox dom je nezavisne muzike – od urbanog hip-hopa do popa, indie rocka i elektronske muzike, zagrijte se uz ritmove koji će pratiti ritam vašeg dana.

Timeless Dizi Channel HD je kreiran u partnerstvu sa Ay Yapim produkcijom, najboljom turskom producentskom kućom koja je kreator mnogih svjetski nagrađivanih turskih serija. Kanal u programu ima više globalno poznatih turskih serija: Karadayi, Black Money Love, 20 Minutes, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, Five Brothers i The End and The 8th Day.

Gametoon HD je zabavni TV kanal za sve zaljubljenike u gaming i eSportove. Kanal gledaocima daje jedinstvenu priliku za igranje igrica na mobilnim uređajima i dijeljenje rezultata. Gametoon donosi i recenzije igara, eSport turnire, popularne streamere, kao i druge najgledanije sadržaje sa interneta.

Pink M je najgledanija komercijalna televizija na teritoriji Crne Gore, a u programskoj šemi ovog kanala nalazi se dobro poznati Pink sadržaj, zanimljive emisije, informativni program, kvalitetna muzika, te domaće i strane serije i telenovele vrhunske produkcije.

Novi kanali nalaze se na frekvenciji 586 MHz, SR 6900, QAM 256. U slučaju da se ne pojave automatski, preskenirajte vaš televizor.

Više o kablovskoj televiziji, programskoj šemi i paketima Elta-Kabela pročitajte ovdje.

Pin It