Red TV - Kuvo TV

Kuvo TV i Red TV u ponudi Elta-Kabela

30.11.2020.

Osnovna programska šema Elta-Kabela bogatija je za dva nova kanala – Kuvo TV i Red TV!

Kuvo TV je prva regionalna televizija sa sjedištem u Banjaluci i programskim sadržajem koji je u potpunosti namijenjen gejmerima. Riječ je o specijalizovanom TV kanalu za sve ljubitelje video igara, esports takmičenja i srodne tematike.

“Bilo da si stari gejmer, koji je krenuo sa Segom, Super Mariom, a novac za užinu trošio u lokalnoj igraonici na Counter Strike, ili ‘kuvaš’ Lol, Apex Legends, Minecraft, a odmaraš uz Fortnite i rasprave na lokalnom Discordu – ovo je mjesto za tebe”, navode iz ove televizije.

Kanal je dostupan na frekvenciji 578 MHz, SR 6900, QAM 256.

Red TV je kanal nove generacije koji spaja društvene mreže i televiziju, te ima za cilj da ponovo afirmiše program za mlade. Društvene mreže i aplikacije su svim generacijama postale bliske, a Red TV sadržaj sa društvenih mreža plasira na televizijske ekrane, predstavljajući ga širokom auditorijumu. Ova televizija prati trendove društvenih mreža i okuplja ih na jednom mjestu: od Instagrama, preko Twittera i YouTubea, do Tik Toka. Zaštitna lica Red TV-a su upravo influenseri – mladi, uspješni i kreativni ljudi koji imaju veliki broj pratilaca i pregleda na društvenim mrežama. Dobro poznata lica i uzor mladim genracijama, radiće ono u čemu su najbolji – influenseri će kreirati i komentarisati najpopularnije teme i sadržaj u okviru emisija kratkog TV formata. Program televizije obuhvata šarenolik sadržaj, tematski različite emisije, filmove i najpopularniju muziku.

Red TV pronađite na frekvenciji 450 MHz, SR 6900, QAM 256.

U slučaju da se kanali ne pojave automatski, preskenirajte vaš TV uređaj.

Više o kablovskoj televiziji Elta-Kabela pročitajte ovdje.

Pin It