Novi kanali Elta Kabel

Novi kanali u Elta-Kabel programskoj šemi

29.04.2020.

TV Doktor, TV K1 i TV Kazbuka od sada su dostupni za sve korisnike naše kablovske televizije!

Novi kanali su različitog sadržaja, među kojima će svako pronaći nešto za sebe. Televizija K1 (frekvencija 458 MHz) koja kombinuje zabavni sadržaj i visokokvalitetnu muzičku produkciju, nudi šou-programe, muzičke emisije, filmove o muzici i sl. U programskoj šemi su, između ostalih, emisije “Coke Studio”, “Šta sam tebi & ko sam sebi”, “JO-JO na točkovima”…

Program i informacije koje će korisnici moći da gledaju na TV Doktor (fr. 554 MHz) prilagođeni su trenutnim okolnostima, tako da će se ovdje naći sve najbitnije vijesti i preporuke o virusu korona, ali i zdravlju uopšte.

TV Kazbuka (fr. 466 MHz) je orijentisana na najmlađe gledaoce, ali je za razliku od ostalih dječijih televizija zasnovana na edukaciji i zabavi. Okosnica programske šeme su različiti edukativni kvizovi, te blokbaster animirani i klasični dječiji filmovi.

U slučaju da se ovi kanali ne pojave automatski, preskenirajte vaš TV prijemnik. Za sve dodatne informacije, pozovite Kontakt centar na 070 310 310.

Napomena: Za praćenje digitalnih TV kanala neophodan je risiver (za starije modele televizora) ili CAM modul (za novije televizore) uz prateću karticu za otključavanje kanala. Ovi dodaci besplatni su za sve nove korisnike, dok postojeći korisnici mogu takođe da ih dobiju besplatno uz potpisivanje novog ugovora za postojeću uslugu, ili neki drugi paket iz naše ponude. Više o tome čitajte ovdje.

Pin It