11 novih kanala

Novo u Elta-Kabelu: 11 kanala za sve generacije!

20.01.2020.

Digitalna programska šema Elta-Kabela obogaćena je sa novim kanalima. Prva Files, Prva Kick, Prva Life, SuperStar TV, Agro TV, Toxic TV, Balkan Trip, Arena Esports, RTS Poletarac, Cinestar TV Fantasy i Cinestar TV Comedy donijeće vrhunski filmski, sportski i zabavni sadržaj u domove svih korisnika.

U paketima kanala Prve TV i Cinestar TV, kao i na SuperStar TV kanalu, gledaoci će moći da uživaju u popularnim filmskim ostvarenjima, nezaboravnim serijama, te mnoštvu zabavno-edukativnih serijala i dokumentarnih emisija.

ESPORTS Arena predstavlja posebnu novinu u našoj ponudi. Ovaj kanal gledaocima nudi e-sport sadržaj čime će naročito biti oduševljena gejmerska populacija. Sada se na jednom mjestu nalaze sve legende gejminga, kao i prenosi uživo “Dreamhack” i ESL turnira.

Dodatna zabava očekuje vas i na kanalima RTS Poletarac, Toxic TV i Balkan Trip, dok će Agro TV, kao jedini specijalizovani kanal o poljoprivedi u regionu, obradovati sve ljubitelje agrara i one koji u poljoprivredi vide budućnost.

Kanali se nalaze na frekvenciji 514 MHz, a u slučaju da se ne pojave automatski, preskenirajte vaš TV prijemnik. Za sve dodatne informacije, pozovite Kontakt centar na 070 310 310.

Napomena: Za praćenje digitalnih TV kanala neophodan je risiver (za starije modele televizora) ili CAM modul (za novije televizore) uz prateću karticu za otključavanje kanala. Ovi dodaci besplatni su za sve nove korisnike, dok postojeći korisnici mogu takođe da ih dobiju besplatno uz potpisivanje novog ugovora za postojeću uslugu, ili neki drugi paket iz naše ponude. Više o tome čitajte ovdje.

 

Pin It