OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA


Prava i pravila

Korišćenjem bilo kog dijela www.elta-kabel.com (u nastavku samo elta-kabel.com), znači da prihvatate sva pravila korišćenja navedena u ovom tekstu.

Smatra se da su korisnici elta-kabel.com u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumjeli u cjelosti.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja.

Nijedan dio elta-kabel.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Elta-kabel.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Elta-kabel.com omogućava korisnicima da koriste njegove sadržaje besplatno, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Elta-kabel.com objavljuje sadržaje u dobroj namjeri. Korisnici koriste sadržaje na sopstvenu odgovornost i elta-kabel.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup elta-kabel.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Elta-kabel.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela smatra se kršenjem autorskih prava elta-kabel.com i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela elta-kabel.com bez dozvole vlasnika autorskih prava (elta-kabel.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je elta-kabel.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren u razumnom roku, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi

Elta-kabel.com sadrži linkove na veb-stranice izvan vlastitog sajta.

Portal elta-kabel.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog sajta.

Oglašavanje i kolaćići (cookies)

Elta-Kabel koristi kolačiće i piksele kako bismo unaprijedili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji se prikazuju i zapamtili Vaše preferencije na sajtu. Na primjer, možemo pročitati kolačić da bismo Vam dostavili oglase koji Vas mogu interesovati na drugim stranicama. Ove informacije takođe koristimo da bismo korisnicima dostavili relevantne oglase. Na sličan način, naši partneri mogu koristiti kolačiće, usluge pripisivanja ili druge slične tehnologije da bi utvrdili da li smo dostavili oglas i kako je izvršen ili da bi nam pružili informacije o Vašoj interakciji s njima. To može uključivati pohranjivanje kolačića na Vaš lokalni uređaj.

Šta su kolačići?

Pojam "kolačić" (cookie) koristimo da bismo označili sve tehnologije koje pohranjuju i pristupaju informacijama na uređaju koji koristite da biste pristupili našim uslugama, kao što je Vaš računar, tablet ili mobilni telefon. Na primjer, koristimo HTTP kolačiće koji su male datoteke (tipično se sastoje od brojeva i slova) koje se preuzimaju kada pristupite našim uslugama i koje nam omogućuju da prepoznamo Vaš uređaj. Takođe, koristimo tehnologiju kao što su "piksel tagovi", kroz oglase koje plasiramo putem platformi kao što su AdRoll, Facebook ili Google Ads.

Više informacija o kolačićima pročitajte ovdje, a o pikselima ovdje.

Dokumenti

 Pravilnik o ponašanju pri korišćenju Internet usluga preduzeća ELTA-KABEL