Iphone XS i Apple Watch

Procurile fotografije novog iPhonea, poznat naziv i specifikacije

31.08.2018.

Dvije sedmice prije zvaničnog predstavljanja novih uređaja, specijalizovani sajtovi domogli su se fotografija (navodno) novih iPhonea. Fotografije djeluju legitimno i dolaze sa relativnog provjerenog izvora, a na njima se može vidjeti novi iPhone XS i četvrta generacija Apple Watcha.

Što se iPhonea tiče, kako se u medijima već sa sigurnošću navodi, nasljednik iPhonea X nosiće naziv iPhone XS i stići će u dvije veličine (od 5.8 i 6.5 inča), a telefon će imati tanke ivice i biće dostupan i u novoj, zlatnoj boji, što fotografije koje je objavio sajt 9to5Mac i potvrđuju. U pitanju su dva premium modela, a ono što se na fotkama ne vidi je treći, jeftiniji model koji će imati slične karakteristike kao i premium uređaji, uz nekoliko razlika, poput ekrana – naime, premium modeli imaće OLED displeje, a treći, “jeftiniji”, LCD, kao i aluminijumske dijelove umjesto čelika. Sa druge strane, za razliku od premium modela, očekuje se da će jeftiniji iPhone biti dostupan u više boja.

Kada je riječ o Appleovom pametnom satu, četvrta generacija Apple Watcha imaće za 15 odsto veći ekran i unaprijeđene performanse u odnosu na aktuelne modele.

Nove uređaje kompanija Apple predstaviće na konferenciji koja će biti održana 12. septembra. Pored telefona i sata, mediji nagađaju da bi tehnološki gigant mogao da otkrije detalje i oko novih Mac kompjutera.

Pin It