Elta preporuke

Filmske preporuke za novogodišnje praznike

30.12.2020.

Novogodišnji praznici su pravo vrijeme za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima uz dobar televizijski program. Sigurni smo da ćete uživati u filmovima koje ćemo ovom prilikom da vam preporučimo.

Podsjetimo, do kraja januara za sve naše korisnike otključan je dodatni Filmski paket sa ekskluzivnim filmskim, serijskim i dokumentarnim sadržajem. Promotivni period važi za nove i postojeće korisnike.

Srećni praznici!

Novogodišnja noć
Komedija, romantika
Superstar TV, 31.12. u 21:20

– Film slavi ljubav, nadu, opraštanje, pružanje drugih šansi i nove početke. Priča o parovima i samcima, o pulsiranju grada i čaroliji Njujorka u najblještavijoj noći u godini.

Od sumraka do svitanja
Akcija, triler, horor
FilmBox Plus, 31.12. u 00:00

– Nakon što su opljačkali teksašku banku, poznati pljačkaš Set Geko i njegov brat Ričard trebaju preći meksičku granicu, te natjeraju bivšeg ministra Jakoba Fulera i njegovu djecu da im pomognu. Nakon što otmu Fulerove, napokon stignu u nadrealni, izopačeni klub, gdje u svitanje planiraju podijeliti plijen sa svojom “meksičkom vezom”.

Božićna ljubavna priča
Drama, romantika
DIVA, 01.01. u 20:00

– Čenovet je dirigentkinja hora i treba da napiše važnu pjesmu za božićnu predstavu, ali biva ometena kada se horu priključi dječak sa zlatnim glasom.

Da Vinčijev Kod
Triler, drama
Pink Thriller, 01.01. u 00:00

– Za vrijeme poslovnog boravka u Parizu, profesor simbologije Robert Langdon prima hitni telefonski poziv: kustos u Louvreu je ubijen. Kod njegovog tijela policija je pronašla zbunjujući simbol i treba im pomoć stručnjaka. Tokom dešifrovanja te zagonetke, Langdon otkriva niz tragova skrivenih u djelima Leonarda Da Vinčija.

Maratonci trče počasni krug
Komedija
Klasik TV, 02.01. u 15:00

– Nastao prema tekstu dramatičara Dušana Kovačevića, film Maratonci trče počasni krug je urnebesna kombinacija burleske o pet generacija grobarske porodice Topalović i kriminalističke potke o najmlađem članu porodice koji od naivnog zanesenjaka postaje hladnokrvni ubica

Uspavana dolina
Fantastika, horor
Pink SciFi&Fantasy, 03.01. u 15:00

– U filmu “Uspavana dolina”, Johnny Depp igra Ichaboda Cranea, ekscentričnog i poštenog policajca, s avangardnim pristupom rješavanju zločina. Njegovi moderni načini istrage dolaze na iskušenje, kada ga pretpostavljeni šalju u malo selo Uspavanu dolinu, da bi istražio niz ubistava, koje je navodno počinio konjanik bez glave.

Pin It