King Doboj

Elta-Kabel na King Partner Days 2019. konferenciji

08.11.2019.

Kompanija Elta-Kabel uzela je učešće na IKT konferenciji “King Partner Days 2019”, koja se ove godine održava deveti put u Doboju, u organizaciji firme King, ovdašnjeg lidera kompjuterskog inženjeringa.

Preko 300 učesnika konferencije, među kojima su predstavnici svjetskih brendova u oblasti informacionih tehnologija, razmijenili su korisna iskustva, podijelili najnovija znanja iz IKT industrije, i predstavili savremena rješenja u posebno interesantnim oblastima poput video nadzora, cloud rješenja, sigurnosti na internetu, te brojnim izazovima modernog IT okruženja.

Kompanija Elta-Kabel predstavila je FTTH i OTT servise, koji putem optičke veze (GPON tehnologije), omogućavaju brojne pogodnosti i olakšanja za krajnje korisnike.

Kroz prezentaciju predstavnika Kinga i MUP-a RS, prisutni su saznali detalje o značajnom projektu pokrivanja grada Doboja video nadzorom, koji je realizovan u saradnji sa kompanijom Elta-Kabel.

U izložbenom salonu, svi zainteresovani mogli su da vide najnovije verzije različitih uređaja iz svijeta tehnologije, kao i da se zabave uz igrice na PS4 konzoli.

Tokom konferencije, učesnici su imali priliku da osvoje vrijedne nagrade koje su za njih pripremili organizatori i sponzori ovogodišnje konferencije.

Iz firme King izrazili su zadovoljstvo povodom još jedne uspješno organizovane konferencije, te najavili još mnogo noviteta na desetoj jubilarnoj King partner days 2020. koja će se održati u Doboju sljedeće godine.

Pin It