Brzina interneta

Najbolje aplikacije za poslovne korisnike

16.04.2019.

Moderno doba donosi sa sobom moderne metode organizacije radnog dana i pratećih poslova. Podsjetnici, informacije i bilješke o dnevnim aktuelnostima i poslovnim sastancima, kalkulacije troškova, bukiranje letova… U moru obaveza, veoma je lako nešto zaboraviti. Istovremeno, ne napušta nas osjećaj da konstantno nešto radimo, a nikako da završimo, pa se osmočasovni radni dan veoma lako pretvori u cjelodnevni radni dan. Mobilne aplikacije nam i ovde priskaču u pomoć, a mi vam, po uzoru na svjetske standarde ocjenjivanja, donosimo pet najboljih aplikacija za poslovnog čovjeka.

Rescuetime

“Gdje sam izgubio čitav dan, a ništa nisam stigao?” – pitanje koje svi sebi često postavljamo, jer problemi sa dnevnim rasporedom su boljka savremenog zaposlenog čovjeka. Rescuetime aplikacija odlučila je da bude “spasilac” našeg vremena. Ova aplikacija prati sve druge aplikacije koje pokrećemo, sajtove na kojima boravimo, lokacije na kojoj se nalazimo, te daje mogućnost da se “gubljenje vremena” ograničava i kontroliše. Pored toga, ima i opciju da blokira sajtove koji prave distrakciju i troše vrijeme na čitanje besmislenih vijesti. Osim mogućnosti pokretanja na Android platformama, prilagođena je i za korištenje na računarskim sistemima MAC, PC i Linux.

Omnifocus

Fantastična aplikacija namijenjena korisnicima iOS operativnog sistema. Sinhronizuje sve uređaje koje korisnik upotrebljava, organizuje dnevne zadatke koji se u svakom momentu mogu editovati, olakšava sastavljanje popisa za kupovinu, popisa troškova i popisa aktivnosti na dnevnom nivou. Uz već urađene primjere navedenih lista, korisnik može samo da unese važne stvari i označi ih kao takve, a aplikacija ih sama razvrstava i pruža obavještenje kada šta treba da se uradi.

Tripit

Organizacija putovanja nikada nije bila jednostavnija. Jasno je da je za svakog poslovnog korisnika veoma važna sama postavka poslovnog puta, ali i da se za nju izdvaja dosta vremena. Aplikacija Tripit sve poslovne mailove preuzima uz dozvolu, samostalno ih obrađuje, u saradnji sa korisnikom pravi plan putovanja i olakšava kupovinu karata za sve vrste prevoza uvrštene u sistem. Sva pomjeranja ili otkazivanja puta korisnik će na vrijeme saznati, a aplikacija djeluje i u situaciji kada su potrebna dodatna objašnjenja i uputstva za stizanje na cilj.

PayPal Here

Kao globalna mreža i najrasprostranjeniji način online plaćanja, PayPal je putem svoje aplikacije omogućio da sa jednostavnom korisničkom platformom kontrolišete finansijske tokove i skratite vrijeme za izmirivanje troškova i dugova po osnovu poslovnih aktivnosti. Aplikacija je zaštićena visokim nivoom syber sigurnosti jer se radi o povezanim nalozima sa transakcionim računima.

Boxmeup

Aplikacija namijenjena za praćenje pošiljki, poštanskih kodova, kao i troškova koji se stvaraju pri putovanju vrijednosnih paketa. Prvobitno zamišljena kao desktop alikacija, ipak je prilagođena Android sistemima, ali nakon što se njena funkcionalnost dokazala, iPhone korisnici mogu da je koriste jednostavnim pristupom Boxmeup web prezentaciji.

Pin It