Anthem

Najbolje igre za PlayStation 4

18.03.2019.

Budući da je za gejmere 2018. davna prošlost, ovom prilikom predstavljamo vam najbolje PS4 igre 2019. godine, kao i nekoliko naslova koji tek treba da se pojave u prodaji. Bez obzira da li ste početnik, ili jednostavno niste sigurni šta da zaigrate sljedeće, na pravom ste mjestu.

1. Anthem

Anthem je vjerovatno najambiciozniji naslov BioWarea. Fokusirajući se na podvige naoružanih freelancera na neprijateljskoj vanzemaljskoj planeti, igraćete zajedno s drugim igračima kako biste preuzeli opasne misije dok istražujete najdalje puteve svijeta.

Iako ovo zvuči kao Destiny, BioWareov pristup konceptu “shared-world shooter” izgleda kao zanimljiva promjena tempa od drugih igara u žanru.

2. Dead of Alive 6

Kasumi, Hayate, Helena i mnoštvo drugih poznatih lica vraćaju se u arenu u igri Dead or Alive 6. Ova borbena igra će nastaviti da koristi kompleksnu franšiznu složenost kada su u pitanju kombinacije i brojači, dok će povećati realizam njegovih vizuala. Dva nova mehaničara, Fatal Rush i Break Gauge, uzdrmaće borbu uvodeći lakši način za početnike da se takmiče.

3. Devil May Cry 5

Nakon godina čekanja, konačno smo dobili novu Devil May Cry igru. I u prilično iznenađujućem zaokretu, to je direktan nastavak prve četiri igre ovog serijala. Protagonista Nero predvodi Devil May Cry 5, ali takođe vidimo i Dantea koji se vraća kao lik. Očekujte mnogo “over-the-top” oružja i ubistava sa stilom koja će se vratiti u seriju akcionih avantura.

4. Jump Force

Jump Force ujedinjuje gomilu manga heroja iz priča poput Dragon Ball, Naruto i One Piece u borbenu igru koja takođe zadovoljava stvarni svijet. Pojaviće se još mnogo manga likova, poput onih iz Death Notea, kako bi unaprijedili priču igre, dajući fanovima mange sve razloge da to provjere.

5. Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 2 Remake preuzima istoimenu igricu za preživljavanje – horor iz 1998. godine. Dok vjerno rekonstruiše okolinu igre i tuče iz priča, slobodno preuzima izgled i gameplay iz originala.

Pored ovih pet naslova, u najavi je i nekoliko zanimljivih igara na koje treba obratiti pažnju, a među njima je Ubisoftoa Skull & Bones sa piratskom tematikom, naučno fantastični naslov Star Wars: Jedi Fallen Red iz Respawn Entertainment kuhinje, te open world pucačina koju takođe potpisuje Ubisoft, Tom Clancy’s The Division 2.

Pin It